Mariebergsbadet

Idag så har jag varit i Mariebergsbadet med Lovi & Vickan guuud det va skönt!
Skulle möta Lovi kl 11 men vi möttes kvart över istället
Och så ringde jag o väckte vickan innan vi skulle mötas
o fråga om hon skulle med, men hon kom ner lite senare dit.
Så idag har man vart i Marieberg hela dan det va så gött : )
Men hela mitt face är rött o brännt mig så in i helvete på ryggen ursäkta
att jag svärde hah men det bränner så fruktansvärt
sen åkte jag hem o åt o sen så möttes vi vid klockan sju o hittade på lite saker
men imorn blire varamon för oss ska va noga med att smörja in mig ordenkligt
med en massa solkärm men nu ska jag nog kolla på en utav filmerna jag köpte igår om jag orkar
 
Goodnatt ; )

25års kalas 26 juni o en dag med Lovi

Igår så va jag ju på 25års kalas kusinen Malin fyllde det för nån vecka sen
Så vi va där halv sju och kom hem vid 01.15
Det va så himla kul ibland kan släktträffar va ganska roliga hah
iaf om man nästan aldrig träffar kusinen bara för hon
har bott i skövde ett bra tag men nu flyttat hit igen ;-)

 Vi fick en drink när vi kom dit riktigt god!
Sen blev det varmrätt GRILLAT!
Tillsist fick vi efterrätt; )

Hittade en gullunge bilden får avsluta efter en härlig kväll ; -)

En dag men Lovi: Men idag har jag vart med Lovi alltid lika tråkigt att va med henne det suger hah NOT
Tog cykeln hem till henne sen drog vi till brådstorpskolan o snackade
Sen bestämde vi oss att åka o äta nånstans hon ville napoli o jag ville typ donken va inte
sugen på pizza eller kebab men tillslut när vi hade cyklat runt ett bra tag så åker vi förbi stan
o kommer på att vi kan käka Sibylla men gud va stark sås men det blev ändå kebab för mig hah
men fy aldrig mer äta kebabtallrik där BLÄÄ! hah
Men efter det drog vi till maxi då så ser jag filmer 2 för 99 så då passade jag på ; )
och så köpte jag nötter sen drog vi hem till lovi o satt vid datorn o sen snackade.
Lovi och jag har mer planer för imorn men det får ni höra då mohah=)
Men godnatt ni får nöja er med dethär idag ;-D

Hinner inte

Kom hem nu ifrån kalaset, runt tio över ett nu på natten
så jag hinner/orkar inte ladda upp bilderna blir imorn
men jag kan bara säga fy fan va skojj det va !=D

Godnatt ; )

Mer Bilder

    Dom bilderna får avsluta ifrån gårdagen som spenderades med Vickan & Lovi

LISEBERGSBILDER!           haha jag är ju bäst o vinner ; )


Idag: Idag så åkte jag och Lovi ner till varamon o sola va så varmt  ute o så kallt i vattnet så man inte kunde bada
Vi åkte lite efter ett o kom hem vid halv fyra tror jag
så då vare bara att hoppa in i duschen o fixa sig
för halv sju åker jag hem till min kusin Martin o ska fira kusinen Malin där som fyller 25 Grattis i efterskott
men jag tar med mig kameran så bilder kommer förhoppningsvis upp ikväll på bloggen beror på när man kommer hem därifrån men ha det bra o njut nu när det är sol ute!

good bye; )

Bilder

Idag på dagen har jag inte haft ett liv hah men på kvällen blev det Lovi och Vickan o bilder kommer

      Det var lovi som fick mig att ladda up såhär sent hah
Men det började hacka när jag skulle lägga upp dom andra bilderna
men dom får komma imorn istället o även bilderna ifrån liseberg : )

R.I.P  King of pop Michael Jackson =/ det är fruktansvärt


Varamon

Idag så har man vart typ hela dan nere i varamon med Lovi & Vicka riktigt gött! Vi kom dit vid 13.30 skulle jag tro sen åkte vi väll hem vid kvart i fem Så nu har jag fått lite bärnna härligt ; ) Sen åkte jag och Lovi till maxi och köpte lite tills imorn, För imorn väntar liseberg med konfan det ska bli riktigt kul hah : ) Men det får bli ett kort inlägg idag jag är aldeles för trött för att skriva nåt längre Godnatt ; )

Promenaden


Promenaden


Promenaden


Promenaden


Ute i solen med otto!

Vid sjutiden nu ikväll så tog jag en långpromenad med otto i flippflopp=skoskav :o Jag bara fick för mig att vi skulle ta en extra lång runda men man ska väll passa på när det är så härligt väder? svar jaaa! Vi gick nog 4-5 kilometer o när man går med en hund så tar rundan ochså extra lång tid. Men sen kom vi upp vid Tommy där jag kikade in o kolla om han va hemma så Otto och jag busa lite i trädgården haha ! Och otto fick lite vatten med, för jag tror nog att han va tröttare än vad jag va med hans lurviga päls hah ; ) Men annars så har jag varit hundavakt hela kvällen. Jag börjar bli riktigt pepp på liseberg nu vi drar ju dit men konfan på onsdag fy fan va vi ska åka tjejer ; ) haha det blir nog bra ha den trevlans Adiòs Amigos ;-)

Inköpen


Stan !

Idag så har man bara tagit det lungt det är ju så varmt ute nu men det är härligt bara, men det västa är man blir trött o får huvudvärk lättare =/ Men vid tre åkte jag och Vickan till stan för jag skulle hitta en t-shirt o kortbyxor nu när det är sommar, hittade två t-shirtar på gina tricot som jag är riktigt nöjd med. Och sen hittade jag ochså kort byxor på vila som jag nog är nöjd med jag va lite osäker på om jag skulle ta dom eller inte men tillslut tog jag dom =) Men nu ska jag ta o steka lite potatis o sen äta nåt till det, bilder kommer på inköpen idag men det är lite knepigt att ladda upp bilder här på bloggen nu, vet inte vad som har hänt men jag får se om det går det märker ni ; ) vi hörs nog lite senare goodbye ; )

Sooool

Kom nyss in ifrån att ha suttit i solen en stund skulle gärna vilja sitta längre men jag skulle äta så jag har precis ätit : ) I torsdags va jag med maria det va ett bra tagsen vi va ; ) O på midsommar kom det först gäster här och vi åt mat o jordgubbar mumms sen på kvällen gick jag o mamma till Tommy där halvkusinerna va o körde lite med otto på baksidan och massa Igår så va jag med Jossan och Frida möttes först på maxi o gick hem till Frida och satte oss på altan o kolla på tv och bara snacka sen så gick vi ut en stund sen gick vi in till Frida igen o satte oss vid datorn men sen så drog Jossan o jag hem kanske vid kvart i 12 på kvällen? det får bli ett kort inlägg för jag vill bara ut i solen men ska först ta en dusch goodbye skriver kanske lite senare ; ) ha det bra i solen nu gottfolk!

En hel dag med Lovi<3

Idag så blev det lovi vid antingen 2 eller kl 3 kommer inte ihåg. O hunnit med massa saker idag vi har iallafall cyklat en hel del ! ;o men först tog jag cykeln hem till henne sen åkte vi och spelade minigolf nere i varamon och det blev väldigt jämt melln oss skulle jag tro eftersom jag är så smar o slarvar bort resultatet hah Men efter minigolfen cyklade vi hem till mig och hämtade twilight filmen för vi skulle se den hos henne sen åkte vi till maxi och köpte godis och chips hah vi fetta oss men det hör till när man har kul hah ; ) sen så åt vi hem hos lovi,gött mumms : ) Sen hade vi tänkt att åka ner till borenshult o köpa glass men det va vi för lata för så vi åkte till maxi istället hah ; ) Men vi satte oss på lovis baksida och götta oss i solen en stund sen vare dax att kolla twilight Men efter twilight tog jag o åkte hem Men på vägenhem åkte jag förbi tommy och där va otto och lekte så då hoppade jag in där en stund och busa med honom även va ju mamma där såklart sen fick hon inte tag i honom för han bara sprang runt i trädgården så då fick jag hjälpa till men när jag väl hade kommit hem kom mamma efter en stund så satte vi oss och kollade på i taket lyser stjärnorna men nu orkar jag inte skriva med haha men min dag har varit GULD idag tack för dagen lovi <33

Säsongsavslutning av lost =/

Sitter och kollar på Lost, jag måste verkligen köpa alla säsonger, jag bara älskar det. Men säsongsavslutningar är så länge det tar sån tid innnan det är på g igen, men får jag väll leva med haha jag är iallafall inte ensam om det ; ) Bion den va bra, kanske hade förväntat sig att den skulle va lite bättre. Men jag kommer aldrig på va jag tyckte va felet. Det ända jag tyckte blev helt fel va när han va en gubbe man det va ju han tvungen till men skit samma ! för nu ska jag kolla på LOST bye bye

Bio Planerna Ändrades

Idag skulle Jossan och jag gå på bio och kolla på 17 again, men vi kommer dit jag hade kontanter och Jossan kort att betala med. Men så funkade tydligen inte den som läser av kortet man betalar med, så då fick vi skita i bion. Och jag hade ju inte pengar så att det räckte så att jag kunde betala hennes heller så planerna ändrades. Vi bestämde oss för att gå ner och se lite folk som kommer i mål efter att kört 30 mil runt vättern, men det blev förtråkit så istället vi gick runt lite, visst låter det kul? men det va det ju inte hah. Sen så tog vi och åkte hem, jag åkte hem och åt för jag hade inte käkat nån mat på väldigt länge. Så jag åkte hem käkade, men meningen va att jag skulle hem till Jossan när jag hade ätit, och tänkt mig att pappa skulle få möta mig när jag cyklar hem. Men han skulle tydligen upp och jobba kl 4 på morgonen efter vätternrundan. :o Så han gick ju och la sig ganska tidigt så jag bestämde mig att stanna hemma för jag gillar inte cykla i mörker själv jag är ju mörk rädd haha... Så jag har mest varit hemma idag kan man ju säga. Men imorn ska vi göra ett nytt försök med bion, men imorn ska jag ochså verkligen försöka skriva ett mycket roligare inlägg än det här jag lovar! Vem vill läsa det här igenkligen ni väljer själva men imorn dyker nog ett roligare inlägg upp om ni har tur ; ) Adiòs ha det bra ; )

Starten

Kom nygligen hem ifrån vätternrundan starten
Jossan och jag skulle kolla på kjelleman haha
Kjell eriksson ni kanske vet han pratar i radio ,redaktör på vakna med the voic, ballar av stål och hjälp jag är med i en japansk tv show ?
han startade kl 12 inatt så jossan och jag möttes halv tolv och gick direkt till starten
och gissa vi mötte den gulliga o roliga kjell ; )

 Men jag tycker ganska synd om honom han har inte tränat eller nåt
och ska köra 30 mil o herregud säger jag !
Men han verka i alla fall va pigg och glad

Glömde säga att vi gick ju och mötte becca och john sen satte vi oss på sibylla och snacka
sen så åkte jag jossan och becca hem

Men jag nog lägga mig snart vi hörs imorn ; )

Jobbat färdigt nu och är hemma

Då har man kommit hem ifrån vätternrundan då jag jobbade för motalatidning
men det va bara idag från kl 1-4 Sen vare bara att åka ner till
tidningen och hämta pengarna sen åka hem =)
Fick jobba med oscar det va helt okej riktigt schyst ; )
Det va helt kaos på stan folk över allt och spöregn sista halvtimmen
det va slappt bara gå runt och ge folk tidningar
men det blev ju reng med så då gick vi runt i dom stora tälten och satte oss i vårat tält
väldigt slappt jobb vare iallafall , så idag har man pratat lite tyska och mycket engelska
hah tur att vi blir undervisade i två språk i skolan haha...
just ja vi hade tältet brevid mix megapol så musik hörde man, tumme upp på det
men jag hatar när man ska överföra bilder ifrån mobilen till datorn det funkade inte
så det kommer inga bilder där ifrån =/



Men här kommer bilder ifrån när vi va hos vickan =)


                Maten jag inte kan stava till             
                             

               
                                           
   
                                        becca tog skämt bild                                                                                                                       
                              och bilden från avsluta


Adiòs amigos kanske skriver senare ikväll
för ikväll/natt drar jag till vättenrundan

Åka och jobba nere på vätternrundan för motala tidning .

Sorry att jag aldrig uppdaterade i boggen men
vårt internet är så knöligt just nu man kan bara ha internet på en dator ,
för precis när jag hade tänkt uppdatera i bloggen så ville philip ha internet på sin dator (altså min bror)
för han hade 3-4 kompisar här så dom skulle spela hög musik
och så gick dom hem sent i natt men btw

Igår fick jag mamma och kolla färdigt på en hel film med mig Twiligt
men den slutade vid kvart över ett
hon ville hela tiden gå och lägga sig men neej det fick hon inte för mig
för hon jobbar ändå kväll idag sa jag .

Idag åker jag ner till stan och jobbar lite för motala tidning
på vätternrundan vad gör man inte för pengar ? haha
så jag ska va ute i rengnet från 13.00-16.00
men hoppas bara att det inte börjar ösregna

Och igår så läste jag lilla kjells blogg och han ska köra vätternrundan jag måste dit och se!!
Ni vet kjell eriksson radio/tv sak. http://www.kjelleman.se/ här är hans blogg

Bilder ifrån vickan kommer när jag har kommit hem ifrån stan och duschat och så

nu ska jag inte skriva mer så det inte blir ett aldeles förlångt inlägg

Men kom till stan mellan 1 och 4  vettja ; )

Adiòs Amigos =)!

Twilight!

Känner bara för att skriva just nu
Sjukan har jag fått tillbaka o har nu är den ännu värre än den va iförrgår!
Känns som det ända jag gör är att hosta, INTE KUL = /

Just nu sitter jag o kollar på Twiligt för tredje gången idag
lånan igår ifrån Vickan
Snacka om att när jag är sjuk har jag verkligen inget liv hah
men ibland är det bara gött att softa framför tv
men nu ska jag kolla färdigt på Twiligt!

Just det bilderna från igår kommer senare ikväll




Goodbye!

Tjejkväll hemma hos Vickan!

Då har man kommit hem ifrån vickan
det va riktigt najs där älskar att göra den där maten
som jag inte kan stava till haha ..


Jag kom dit vid halv sju och då va även Madde där.
När jag kom dit så höll vickan på att värma upp grytan
som man lägger i egna små köttbitar och sen kan man söga att dom kokas
så att man kan äta dom  mumms =)





Kvällen va en riktig höjdpunkt på dagen
 så tack så mycket för kvällen flickor <3


laddar upp bilderna imorrn är för slö för att göra det nu godnatt <3

Skolavslutning=Sommarlov den 10juni!

Yeees det man har längtat efter har äntligen kommit hit
sommarlov helt sjukt fort har det gått, men det är skönt det.
Gick upp vid kl 7 imorse va mycket piggare än vad jag va igår,
men för att jag skulle försäkra mig om att inte känna mig mer förkyld så jag
tog två stora muggar/glas hett te =)
Sen så va mamma gullig o ändra så att hon fick börja kl 9 så hon kunde skjusa mig till skolan : D
Det va lite jobbigt att stå ute i lite kyla i ca en timme kunde dom
inte dra ner på lite saker hah;o

Nu så sitter jag med filt o macka i näven o väntar på att jag ska höra philip komma hem hah ; )
 För vid halv sju åker jag till vickan o ska äta mat där ,jag kan inte äns
stava en ända bokstav till vad maten heter så jag får skriva upp namnet o ta med mig kameran dit =)

Just ja imorn så tar kusinen studenten grattis ! =D
Hoppas studenterna får bättre väder än den här skiten som öser ner
det är nog inte så kul på utspringningen i regn och sen knalla vidare ner till hamnen

aja skriver senare i bloggen
nu ska jag äta upp min macka o försöka sova lite

Adiòs Amigos


bilder ifrån skolavslutningen
I klassrumet innan vi gick ut där cermonin va










Internet 8/6

Då så har man internet igen wohoo!

Idag så har man varit sjuk känt mig febrig, förkyld och  känt mig yr när jag har
försökt vadra om kring här hemma
o idag har jag ju bott i min säng o framför tven i soffa o
inte ett dugg kul o imorn är det ju skolavslutning med
så dit ska jag även om jag är sjuk eller frisk jag SKA till skolan imorn!!
Och imorn får vi ju betygen med, det känns skönt men ändå inte !
Jag vet nästan alla mina betyg men ändå.

Jag vet jag har inte fixat min blogg än jag vet inte varför
jag är väll bara slö av mig hah aja får ta tag i det där nån dag nu på sommarlovet = )

RSS 2.0